New Orleans
JazzCab

 

 

INNHOLD

Om bandet
Musikerne
Diskografi
Konserter
Bilder
Referanser
Booking
Audio
Linker
Presse/arrangør

 

Facebook


Foto: Torbjørn LieneMusikerne - ( Øyvind, Håvard, Walter, Frode)
Øyvind - klikk for nesteØyvind Frydenlund *1946 (banjo/vokal)

Øyvind er en gammel New Orleans musikk-entusiast. Han var med å starte band i 1960 med god hjelp fra Gunnar Gotaas nå i Magnolia Jazzband. Som eldstemann av tre brødre må Øyvind ta noe av skylda for at brødrene Børre og Per også spiller tenorbanjo (i tillegg til andre instrumenter i gammeljazz-miljøet).

Banjoen har vært litt ut og inn av skapet for Øyvind opp gjennom årene, mens pianoet er låst inne for godt og gitaren solgt.

På slutten av 1970-tallet var han med i ”Christianssand og Opland Gammeljazz-forsyning”. I 1998 takket han ja til å bli med i ”New Orleans Jazz Cab” og prøver stadig å medvirke til at bandet holder seg i mest mulig korrekt "New Orleans Revival" stil .

Spiller tenorbanjo (Paramount Leader 1928) inspirert av engelske banjoister i New Orleans revival-stilen f.eks Bill Stotesbury i ”Ken Colyer’s Jazzmen”.

oyvind.frydenlund@gmail.com
tlf. +47 41 22 77 48


 

Vi spiller i kirker, på konserter, til dans og halloy, ute, inne ... overalt.

Grunnbesetningen er på 5 mann, men vi kan også stille 6 eller 7 mann som lager skikkelig "trøkk".

Til mindre arrangementer eller ved intime anledninger stiller vi fra trio og videre oppover til full besetning. Bruk oss til alt - fra en kort stund ved mottagelser og lignende, til 4 fulle sett à 45 minutter.


Copyright 2007-2019 - New Orleans JazzCab