New Orleans
JazzCab

 

 

INNHOLD

Om bandet
Musikerne
Diskografi
Konserter
Bilder
Referanser
Booking
Audio
Linker
Presse/arrangør

 

Facebook


Foto: Torbjørn LieneReferanser

Komlejazz

Miriam Mandipira med New Orleans JazzCab har blitt en yndling på Komlejazzen. Den dyktige og allsidige vokalisten og hennes band tok publikum med på en heftig reise gjennom jazz og gospellandskapet. Til tider stod stemningen i taket i det gamle bedehuset på Røvær. Med sine herlige musikalske tolkninger, en god dose humor, et feststemt publikum og gode komler, var dette nok en gang en perfekt Komlejazz!

Sildajazz
Haugesund internasjonale jazzfestival


Jonas B. Gundersen

Det swinger alltid bra når New Orleans JazzCab besøker oss på "LørdagsJazzen". Bandet skaper god stemning, hygge og glede :-)

Henning Ross Vestavik, Restauratør
Jonas B. Gundersen Kristiansand


VikingBad AS

New Orleans JazzCab lagde en perfekt ramme rundt vårt julebord. Vi hadde temafest med 20-talls mafia som tema. Bandet stilte opp i tidsriktige klær og gled rett inn i mengden som et ekte 20-tallsband. De spilte 3 sett for oss, både under maten og videre utover kvelden. Bandet tilpasset musikken, volum og stil underveis i arrangementet. New Orleans JazzCab var profesjonelle og fleksible både i forkant, under og etter festen og satte prikken over i-en på vårt julebord.

Vi anbefaler dem på det varmeste og kommer gjerne til å bruke dem igjen.

Janne Kløvning Kvivik, markedskoordinator VikingBad AS

 

 


 

Vi spiller i kirker, på konserter, til dans og halloy, ute, inne ... overalt.

Grunnbesetningen er på 5 mann, men vi kan også stille 6 eller 7 mann som lager skikkelig "trøkk".

Til mindre arrangementer eller ved intime anledninger stiller vi fra trio og videre oppover til full besetning. Bruk oss til alt - fra en kort stund ved mottagelser og lignende, til 4 fulle sett à 45 minutter.


Copyright 2007-2019 - New Orleans JazzCab